Prodaja, Hiša, Samostojna, Ljubljana okolica

698.000 €

Opis

Medvode- Verje

Posredujemo pri prodaji hiše, ki je bila zgrajena leta 1971 in kompletno prenovljena leta 2007, ko je bila na novo zgrajena tudi garaža in letna hiška s kuhinjo. Hiša stoji na ravni parceli v velikosti 1.523 m². Hiša s polkletjo, visokim pritličjem in nadstropjem meri 284 m² + garaža 30 m² + vrtna hiša 24 m² s pripadajočo teraso.

Hiša obsega naslednje prostore: 

V polkleti, kjer je skozi sprejemno sobo z garderobnim delom vhod v hišo, se nahajajo še velika pisarna z izhodom na dvorišče, 1x soba, 2x klet ter utility z WC. 

Iz kleti je prehod na vrt, kjer se nahaja letno-zimska vrtna hiša s kompletno opremljeno kuhinjo, štedilnikom na drva in teraso z električno tendo na pergoli ter ribnikom. Na vrtu sta tudi dve leseni hiški za orodje.

Iz kleti nato pridete po stopnišču v nadstropje, kjer se nahaja kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, ki ima izhod na balkon. V dnevni sobi je kamin na drva. V tem nadstropju so tudi dve spalnici in kopalnica z WC-jem, bidejem in tuš kabino. 

Iz nadstropja pridete v mansardo, kjer imate dve veliki spalnici (od tega ena meri 36 m²), garderobno sobo ter veliko kopalnico z banjo, bidejem in savno.

Ogrevanje z radiatorji je urejeno na toplotno črpalko, ki je bila vgrajena leta 2020. Obenem pa je električno talno gretje v obeh kopalnicah in v pisarni.

Parcela je kompletno ograjena in zasajena z različnim rastlinjem, ki vam omogoča uživanje v cvetovih od zgodnje pomladi, do mirne jeseni.

Ob vstopu na parcelo stoji garaža za dva avtomobila, ob garaži je parkirni prostor za avtodom, prikolico,... pred garažo pa prostor za parkiranje treh avtomobilov.

Nepremičnina je na odlični parceli v naselju Verje, ki vam nudi bližino narave,čudovite razglede in hkrati bližino vse infrastukture. LPP je oddaljen 50 m, v radiu 1 km pa imate primestni avtobus, LPP, vlak, trgovine, lekarno, zdravstveni dom, šolo in vrtec. Istočasno je do mesta Ljubljane (Šiška) samo 12 km oz. 15 minut. 

Hiša je zemljiško knjižno urejena in brez vseh bremen. Prav tako ima hiša vso potrebo dokumentacijo (gradbeno, uporabno dovoljenje).

Cena: 698.000,00 EUR

Koda: S114

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatno

Primerljive nepremičine