Prodaja, Stanovanje, 3-sobno, Ljubljana mesto

249.500 €

Moste-PoljeMoste122.9 m21800

Opis

LJUBLJANA-MOSTE, Zaloška, prodamo prostorno, prenovljeno ter svetlo 3-sobno stanovanje z dvoriščem in kletjo v bližini UKC Ljubljana, primerno za investicijo

Opis nepremičnine: Prodamoprostorno, prenovljeno ter svetlo 3-sobno stanovanje z dvoriščem in kletjo, ki se nahaja v mansardi dvostanovanjske stavbe brez dvigala v bližini UKC Ljubljana.

Razporeditev prostorov:

  • Vstopni hodnik-predsoba

  • Velik in svetel dnevno-bivalni prostor

  • 2 spalnici

  • Kuhinja z jedilnico

  • Kopalnica

Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji v bližini UKC Ljubljana ter se prodaja opremljeno.

Stanovanje obsega 89,7 m 2 netobivalne površine, pripada pa mu tudi shramba v izmeri 6,7 m 2 in pa klet v izmeri 26,5 m 2 kot tudi lastniško dvorišče pred stavbo v izmeri 48 m 2 , ki služi kot parkirišče za 3 avtomobile.

Stanovanje je bilo v letu 2021 popolnoma prenovljeno (vodovodne in električne inštalacije, talna obloga-laminat, nova kuhinja in kopalnica, nova vrata, nova okna, položena notranja izolacija sten in dodatna izolacija strehe).

Na večstanovanjski stavbi v kateri se nahaja stanovanje je bila leta 1984 zamenjana streha ter prenovljena fasada.

Trenutno v stanovanju prebivajo najemniki, zato je stanovanje primerno tako za lastno bivanje kot tudi za investicijo.

Lega stanovanja: kuhinja z jedilnico je orientirana proti severozahodu, dnevno-bivalni prostor in spalnice pa proti jugovzhodu.

Parkirišče: 3 parkirna mesta so na voljo na lastniškem dvorišču pred stavbo.

V neposredni bližini je celotna infrastruktura potrebna za udobno in sproščeno bivanje: 5 min hoje do gimnazije Moste, ZD Ljubljana-Moste-Polje, tržnice Moste, LPP-ja, gostiln, trgovin, 7 min hoje do vrtca Vodmat, OŠ Vodmat, UKC Ljubljana, 15 min hoje do parka Kodeljevo, 20 min hoje do centra mesta, 5 min hoje do sprehajalne poti ob Ljubljanici.

Obratovalni stroški: znašajo v povprečju pozimi do cca. 250 EUR (ogrevanje, elektrika, voda, odvoz smeti), poleti so nižji, ker ni stroška ogrevanja.

Ogrevanje je urejeno preko lastne plinske etažne peči, ki se nahaja v predsobi.

Priključki:

  • Optika

  • Ogrevanje: plin

  • Elektrika

  • Kanalizacija

Stanovanje je vpisano v ZK, etažna lastnina je urejena.

Vseljivo po dogovoru.

Cena: 249.500 EUR

Koda: R98

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatno

Primerljive nepremičine