Prodaja, Stanovanje, 3-sobno, Ljubljana mesto

460.000 €

Opis

LJUBLJANA-CENTER, prodamo prostorno ter svetlo 3-sobno stanovanje z manjšim gostinskim lokalom

Opis nepremičnine: Prodamo prostorno ter svetlo 3-sobno stanovanje z manjšim gostinskim lokalom, ki se nahaja v vzdrževani, enonadstropni, staromeščanski stavbi brez dvigala na mirni in zeleni lokacijivcentru Ljubljane. Stanovanje se prodaja opremljeno.

Razporeditev prostorov:

  • Vstopni hodnik

  • Velik in svetel dnevno-bivalni prostor

  • Kuhinja z jedilnico

  • 2 spalnici, od katerih je ena urejena v delovno sobo

  • Kopalnica v kateri se nahajajo kopalniške omarice, umivalnik, straniščna školjka, ogledalo, kopalna kad, pralni stroj

Stanovanje se nahaja na odlični, mirni in zeleni lokaciji v centru Ljubljane ter je bilo v letu 2010 prenovljeno (delno kopalnica, kuhinja, oprema, nova talna obloga, nove vodovodne in električne inštalacije).

Stanovanje obsega 82,0 m 2 neto bivalne površine in nima balkona. Vse razen zadnjega dela stavbe je pod spomeniškim varstvom, zato je na zadnjem delu stavbe, ki je obrnjen proti Foersterjevu parku možno narediti balkon.

Skupaj s stanovanjem se prodaja tudi manjši gostinski lokal v izmeri 51,2 m 2 , ki se nahaja v kletnem prostoru pod stanovanjem, vhod v lokal pa se nahaja pod stopnicami, ki vodijo v stanovanje.

Stanovanju pripada tudi drvarnica na dvorišču v izmeri 7,0 m 2 ter eno lastniško parkirno mesto na dvorišču. V dogovoru s solastniki uporabljajo posameznimi lastniki pripadajoče dele dvorišča. V primeru tega stanovanja je to del dvorišča z gostinskim vrtom s pogledom na Foersterjev park ter parkirni prostor na dvorišču.

Obstaja možnost nakupa samega stanovanja s pripadajočim deležem dvorišča, parkiriščem in drvarnico za ceno 350.000 EUR.

Lega stanovanja: stanovanje je orientirano proti jugovzhodu (delovna soba, predsoba) in pa proti severozahodu (kuhinja z jedilnico, dnevno-bivalni prostor in spalnica).

Parkirišče: stanovanju pripada eno lastniško parkirno mesto na dvorišču.

V neposredni bližini je celotna infrastruktura, potrebna za udobno in sproščeno bivanje (Dm, trgovine, Filozofska fakulteta, Fakulteta za strojništvo, Fakulteta za farmacijo, Aškerčeva gimnazija, Šolski center Ljubljana, Naravoslovnotehniška fakulteta, gostinski lokali, zdravstveni dom, lekarna, LPP, Drama, Foersterjev park).

Stanovanje ima lastne števce za porabo elektrike ter vode, ogrevanje je urejeno na lastno, centralno, etažno plinsko peč.

Obratovalni stroški: elektrika (po porabi-sedaj 30 EUR), voda (po porabi-sedaj 20 EUR), smeti (12-15 EUR), ogrevanje (po porabi-sedaj 120 EUR).

Priključki:

  • Ogrevanje: centralna, etažna plinska peč

  • Elektrika

  • Kanalizacija

  • Plin

Stanovanje je v ZK vpisano po deležu, saj postopek vpisa etažne lastnine po ZVEtL še poteka. Prosto bremen.

Vseljivo po dogovoru.

Vabljeni na ogled!

Cena: 460.000 EUR

Koda: R67

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatno

Primerljive nepremičine