Hiša, Samostojna, Hrvaška

480.000 €

Opis

HRVAŠKA - OTOK UGLJAN, vzdrževan objekt s petimi apartmaji, prodamo

Na otoku Ugljan – Hrvaška v prodamo prijetno in lepo vzdrževano ter v celoti opremljeno hišo v izmeri 284,43 m² (bruto), s petimi apartmaji v treh etažah, zgrajen leta 2002 na urejeni parceli 540 m². Objekt je v dobrem stanju, večja vlaganja niso potrebna. Vsako nadstropje je klimatizirano. Poleg hiše je postavljen vrtni paviljon z večjim žarom. Miren okoliš v neokrnjeni naravi. Oddaljenost od morja in trgovin in lokalov je 250 metrov. Primerno za več družin, ali kot investicija za oddajanje (trenutno se oddajajo trije apartmaji, v srednji etaži pa je trenutno preko poletja nastanjen lastnik). Objekt je povezan na kompletno infrastrukturno omrežje vključno s kanalizacijo. Razpored prostorov je razviden iz priloženih tlorisov.

Možnost odkupa odlično ohranjenega čolna Arvor 230 AS (glej slike), 7 metrov dolžine (glej sliko), diesel motor VW 150 KS z lastniškim privezom.

Otok Ugljan slovi po neokrnjeni naravi, z mnogimi kolesarskimi stezami, pešpotmi, skritimi zalivčki in zgodovinskimi znamenitostmi. Preko manjšega mosta je povezan na otok Pašman, ki je prav tako priljubljena destinacija za tiste turiste, ki cenijo kristalno čisto morje in še vedno pristno mediteransko vzdušje. Neposredna bližina Kornatov, dostop na otok s trajektom iz Zadra. Vožnja trajekta le cca 15 minut.

Gradbeno in uporabno dovoljenje, vsa dokumentacija urejena, lastništvo 1/1 in brez bremen!

Več informacij ob ogledu - vabljeni!

Cena: cca 480.000,00 EUR

Koda: B206

    Dodatno

    Podobne nepremičine