Stanovanje, 2-sobno, Ljubljana mesto, Ljubljana – Center

270.000 €

CenterCenter64 m21965

Opis

Ljubljana – Center

 

Posredujemo pri prodaji 2 sobnega stanovanja, ki se nahaja v stanovanjskem bloku zgrajenem leta 1965 v petem/šestih nadstropij - dvigalo.

 

Samo stanovanje se nahaja v petem/šestih nadstropij in je zaradi velikih oken zelo svetlo, prijetno ter zračno. Stanovanje meri 60,30m2 neto stanovanjske površine + klet 3,80m2 (skupaj bruto 64,10m2). Stanovanje je lepo vzdrževano in obsega: vstopni hodnik, kopalnico, kuhinjo z jedilnico, ki se nadaljuje v dnevno sobo in spalnico. Stanovanje ima velika okna čez celo dolžino, orientirano je na vzhod. V stanovanju so bila zamenjana okna, ostalo je v prvotnem stanju. Parkiranje je urejeno preko mestne letne dovolilnice.

 

Stanovanje se prodaja kot dolgoročna investicija, saj v stanovanju biva starejši gospod, ki ima služnost dosmrtnega užitka. Gospod po prodaji stanovanja plačuje najemnino in stroške.

 

Sama lokacija je izjemna, saj se v neposredni bližini nahaja vse potrebno za lagodno življenje – zelene površine, trgovine, lekarne, bari, vrtec, oš, lpp povezava...

 

Zk urejen in brez bremen.

 

Cena: 270.000 EUR

 

Koda: G243

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatno

  • Dodatno
    Dvigalo Klet
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Podobne nepremičine