Prodaja, Stanovanje, 2-sobno, Ljubljana mesto

375.000 €

Opis

LJUBLJANA - BEŽIGRAD, Eko srebrna hiša, prodamo čudovito 2-sobno stanovanje z balkonom, shrambo ter parkirnim mestom v Eko srebrni hiši, pogled na Kamniško-Savinjske Alpe

 

Opis nepremičnine: Prodamo čudovito, nadstandardno ter izredno svetlo 2-sobno stanovanje z balkonom in shrambo, ki se nahaja v 6.nadstropju Eko srebrne hiše za Bežigradom. Stanovanje je opremljeno s popolnoma novo, kakovostno opremo višjega cenovnega razreda ter je tehnološko dovršeno, pripada pa mu tudi eno parkirno mesto v podzemni garaži.

 

Razporeditev prostorov:

 • Vstopni hodnik z veliko vgradno garderobno omaro z ogledalom

 • Dnevno-bivalni prostor z velikim panoramskim oknom iz katerega se odpira prekrasen pogled na Ljubljano, kjer se nahaja jedilna miza s stoli, TV-sprejemnik, sedežna garnitura, fotelj

 • Kuhinja s popolnoma novo, nadstandardno kuhinjsko opremo (vgradna pečica, vgradni pomivalni stroj, pomivalno korito, napa, hladilnik, kuhinjske omarice)

 • Spalnica z veliko zakonsko posteljo, veliko vgradno garderobno omaro ter velikim, zastekljenim balkonom

 • Kopalnica s kopalno kadjo, straniščno školjko ter pralnim strojem

 • Balkon: 4,3 m2

 

Stanovanje se nahaja v najsodobnejšem, varčnem, stanovanjsko-poslovnem objektu z energetsko izkaznico A1, v katerem se nahaja 128 stanovanjskih enot, 6 poslovnih enot ter garažna hiša pod objektom. Objekt stanovalcem zagotavlja varnost in diskretnost z varovanim dostopom, ima pa tudi lastno zaprto in varovano otroško igrišče.

 

Iz dnevno-bivalnega prostora in spalnice se odpira lep pogled na Ljubljano in Kamniško-Savinjske Alpe.

 

Stanovanje obsega 57,2 m2 neto bivalne površine, 4,3 m2 balkona, pripada pa mu tudi shramba v izmeri 3,8 m2 ter souporaba skupnih prostorov, kot je kolesarnica.

 

Lega stanovanja: stanovanje je orientirano proti jugu, zato je osvetljeno skozi cel dan.

Parkirišče: stanovanju pripada 1 lastniško parkirno mesto v podzemni garaži.

 

Stanovanje ima vgrajene klimatske naprave v vseh prostorih ter je opremljeno s pametnimi inštalacijami (vse je na električni pomik).

 

Stanovanje je tudi odlična investicijska priložnost, saj je bilo oddano v najem, ki zagotavlja 3,5% letni donos.

 

Obratovalni stroški: so izredno nizki, ker se stanovanje nahaja v Eko srebrni hiši v Ljubljani, ki je prvi nizkoenergetski, pasivni objekt v Sloveniji z energetsko izkaznico A1, kar pomeni, da je objekt zasnovan tako, da za svoje delovanje porabi minimalne količine energije (letna poraba energije za ogrevanje samo 8 kWh/m2). Mesečni stroški za upravnika znašajo cca. 80-120 EUR (zajemajo vodo, čiščenje skupnih prostorov, varovanje stavbe, vzdrževanje stavbe, odvoz smeti), za elektriko pa cca. 25 EUR.

 

Stanovanje zagotavlja visoko udobje bivanja v moderni arhitekturi, ki obsega premišljeno energetsko ozaveščeno razporeditev prostorov. Iz obnovljivih virov pridobiva električno energijo in vodo ter uporablja avtomatska motorizirana senčila za ohlajevanje prostorov in prezračevanje z dogrevanjem/ohlajanjem prek rekuperatorjev.

 

Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno.

 

Objekt se nahaja zraven mestnega obroča v bližini katerega je celotna infrastruktura potrebna za udobno in sproščeno bivanje: poslovne stavbe, hoteli, OŠ Milana Šuštaršiča, OŠ Bežigrad, vrtec, fakultete-Ekonomska fakulteta, Pedagoška fakulteta, Fakulteta za socialno delo, Dijaški dom Bežigrad, pošta, lekarna, banke, trgovine, Lidl, Mercator, Hofer, gostinski lokali, restavracije, sprehajalne in zelene površine, obvoznica.

Priključki:

 • Optika

 • Internet

 • Ogrevanje: toplovod, klima

 • Elektrika

 • Kanalizacija

 

Stanovanje je vpisano v ZK.

 

Vseljivo po dogovoru.

 

Vabljeni na ogled!

 

Cena: 375.000 EUR

Koda: R144

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatno

 • Dodatno
  Balkon
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Luksuz
  Klima

Primerljive nepremičine