Stanovanje, 3-sobno, Ljubljana mesto

250.000 €

ŠiškaZg. Šiška66.1 m21962

Opis

LJUBLJANA-ZGORNJA ŠIŠKA, prodamo prostorno ter svetlo 3-sobno stanovanje z balkonom in 2 kletema v bližini Rožnika in Mosteca

 

Opis nepremičnine: Prodamo prostorno ter svetlo 3-sobno stanovanje z balkonom, ki mu pripadata 2 urejeni kleti. Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju vzdrževane, večstanovanjske stavbe brez dvigala na mirni in zeleni lokaciji v bližini Rožnika in Mosteca.

 

Razporeditev prostorov:

 • Vstopni hodnik

 • Velik in svetel dnevno-bivalni prostor, ki je povezan s kuhinjo in jedilnico ter ima izhod na balkon

 • Spalnica

 • Delovna soba

 • Kopalnica, kjer se nahaja kopalna kad, straniščna školjka, umivalnik, ogledalo, kopalniška omarica, pralni stroj, električni bojler

 

Stanovanje se nahaja na odlični, mirni in zeleni lokaciji v bližini Mosteca in Rožnika. Iz dnevno-bivalnega prostora se odpira lep pogled na Kamniško-Savinjske Alpe.

 

Stanovanje je bilo delno prenovljeno leta 2010 (kuhinja, kopalnica, okna) in se prodaja opremljeno.

 

Stanovanje obsega 62,81 m2 neto bivalne površine, 1,0 m2 balkona pripadata pa mu tudi 2 kleti v skupni izmeri 2,25 m2 kot tudi souporaba skupnih prostorov, kot je kolesarnica.

 

Na večstanovanjski stavbi v kateri se nahaja stanovanje je bila leta 2015 prenovljena fasada ter položena nova toplotna izolacija, v tem letu pa je načrtovana tudi zamenjava strehe, saj so sredstva že zbrana v rezervnem skladu.

 

Lega stanovanja: stanovanje je orientirano proti jugozahodu (dnevno-bivalni prostor s kuhinjo) in severovzhodu (sobe).

 

Parkirišče: parkiranje je na voljo na parkiriščih pred stavbo ali v okolici stavbe.

 

V neposredni bližini je celotna infrastruktura potrebna za udobno in sproščeno bivanje: 5 min hoje do OŠ Riharda Jakopiča, ZD Ljubljana-Šiška, LPP-ja, Kina Šiška, banke, lekarne, trgovin, gostiln, 7 min hoje do vrtca Andersen, 12 min hoje do knjižnice Šiška, 15 min hoje do trgovskega centra Aleja, 20 min hoje do parka Tivoli, 25 min hoje do Mosteca, Rožnika, 5 min vožnje do AC priključka.

 

Obratovalni stroški: znašajo v povprečju pozimi do cca. 150 EUR (upravnik-cca. 120 EUR, elektrika-cca. 30 EUR), poleti pa do cca. 110 EUR (upravnik-cca. 65-80 EUR, elektrika-cca. 30 EUR), rezervni sklad trenutno še znaša 76 EUR (zaradi zbiranja sredstev za menjavo strehe), osnovni rezervni sklad znaša 20 EUR.

 

Upravnik večstanovanjske stavbe: FINANCE-OPERATIVA, podjetje za vzdrževanje in upravljanje stanovanjskih in drugih objektov d.o.o.

 

 • Optika

 • Ogrevanje: toplovod, klima

 • Elektrika

 • Kanalizacija

 

Stanovanje je vpisano v ZK in prosto bremen.

 

Vseljivo po dogovoru.

 

Cena: 250.000 EUR

Koda: R172

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatno

 • Dodatno
  Balkon
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Luksuz
  Klima

Podobne nepremičine