Prodaja, Stanovanje, 1-sobno, Ljubljana mesto

4.990 €/m2

Opis

LJUBLJANA-CENTER, prodamo 2 prenovljeni, prostorni in opremljeni 1-sobni stanovanji v neposredni bližini hotela Lev, primerno za oddajanje preko Bookinga in Airbnb-ja

 

Opis nepremičnine: Prodamo 2 prenovljeni, prostorni in opremljeni 1-sobni stanovanji, ki se nahajata v pritličju vzdrževane, večstanovanjske stavbe v neposredni bližini hotela Lev.

 

Razporeditev prostorov:

 • Predprostor

 • Dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, kjer se nahaja klimatska naprava, sedežna garnitura, TV-sprejemnik, miza s stoli ter kuhinjska oprema (kuhalna plošča, pomivalno korito, hladilnik in zamrzovalnik, kuhinjske omarice, manjši pomivalni stroj, pečica, napa)

 • Spalnica z zakonsko posteljo in garderobno omaro

 • Kopalnica, kjer se nahaja tuš kabina, umivalnik, ogledalo, straniščna školjka, kopalniška omarica, pralni stroj

 

Stanovanji se nahajata na odlični lokaciji v centru Ljubljane ter sta bila v letu 2022 popolnoma prenovljeni (električne in vodovodne inštalacije, po tleh položen vinil, kopalnica in kuhinja, popolnoma nova oprema, nova okna iz aluminija, tonirana stekla na oknih, nove okenske žaluzije, urejen video nadzor in alarmni sistem).

 

Obe stanovanji skupaj obsegata 69,5 m2 (stanovanje št. 1 v izmeri 34,4 m2 in stanovanje št. 2 v izmeri 35,1 m2 ) neto bivalne površine, nimata balkona, stanovanju št. 2 pripada tudi shranjevalni prostor v izmeri 4 m2.

 

Prodajata se obe stanovanji skupaj, saj sta narejeni iz enega velikega prostora, ki je bil poslovni prostor (pridobljeno pravnomočno gradbeno in uporabno dovoljenje za spremembo namembnosti) in sta v naravi ločeni v dve enosobni stanovanji, vsak s svojim zasebnim vhodom.

 

Stanovanji sta izredno primerni za investicijo, saj sta narejeni z namenom oddajanja preko Bookinga in Airbnb-ja.

 

Lega: stanovanji sta orientirani proti zahodu.

 

Parkirišče: je na voljo na velikem skupnem parkirišču ob stavbi na parkirnih mestih za stanovalce.

 

V bližini je celotna infrastruktura potrebna za udobno in sproščeno bivanje: 2 min hoje do hotela Lev, LPP-ja, gostinskih lokalov, kavarn, restavracij, Mestne knjižnice Ljubljana, 5 min hoje do OŠ Prežihovega Voranca, Mercatorja, banke, lekarne, 10 min hoje do Prešernovega trga, Ljubljanice, 15 min hoje do parka Tivoli.

 

Obratovalni stroški: se obračunavajo po porabi.

 

Upravnik večstanovanjske stavbe: PRIMUS PROJEKT d.o.o., upravljanje in vzdrževanje objektov

 

Priključki:

 

 • Optika

 • Ogrevanje: toplovod, klima

 • Elektrika

 • Kanalizacija

 

Stanovanji sta vpisani v ZK ter imata pridobljeno pravnomočno gradbeno in uporabno dovoljenje za spremembo namembnosti iz poslovnega prostora v dve stanovanji.

 

Vseljivo takoj po plačilu kupnine.

 

Vabljeni na ogled!

 

Cena: 4.990 €/m2

Koda: R136

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatno

 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Luksuz
  Klima

Primerljive nepremičine