Stanovanje, 3-sobno, Ljubljana mesto

1.300 €/mesec

ŠiškaSp. Šiška110 m21939

Opis

LJUBLJANA-SPODNJA ŠIŠKA, BLIŽINA SOSEKE BELLEVUE LIVING IN PARKA TIVOLI, oddamo prostorno, svetlo in prenovljeno 3-sobno stanovanje z veliko kletjo, bližina centra mesta

 

Opis nepremičnine: Oddamo prostorno, svetlo in prenovljeno 3-sobno stanovanje z veliko kletjo, ki se nahaja v visokem pritličju manjše vzdrževane večstanovanjske stavbe v bližini soseske Bellevue Living in parka Tivoli.

 

Razporeditev prostorov:

 • Vstopni hodnik-predsoba s klimatsko napravo

 • Velik dnevno-bivalni prostor, kjer se nahajajo sedežna garnitura, delovna miza ter velika omara

 • Kuhinja z jedilnico in kuhinjskimi napravami

 • Večja spalnica z zakonsko posteljo ter veliko vgradno garderobno omaro, ki se razteza preko celotne stene (je vgrajena v steno)

 • Manjša spalnica, ki je neopremljena

 • Kopalnica s kopalniško opremo (kopalna kad, straniščna školjka, kopalniške omarice, ogledalo)

 • Ločen WC

 

Stanovanje obsega 88,0 m2 bivalne površine, nima balkona, pripada pa mu tudi velika klet v izmeri 18,0 m2 in pa pralnica v kleti v izmeri 4,0 m2, kjer se nahajata pralni in sušilni stroj.

 

Stanovanje je bilo prenovljeno leta 2004 (okna, vrata, talna obloga, električne in vodovodne inštalacije, kopalnica, kuhinja) ter je redno vzdrževano, prav tako sta bili leta 2004 prenovljeni streha in fasada. Nahaja se na odlični lokaciji le 10 min hoje do soseke Bellevue Living in parka Tivoli ter 15 min hoje do centra mesta. Oddaja se delno opremljeno.

 

Lega stanovanja: stanovanje je orientirano proti jugozahodu.

Parkirišče: brezplačno na ulici pred stavbo.

 

Stanovanje se oddaja resnim in skrbnim najemnikom, zaželjen je dolgoročni najem. Domače živali in kajenje v stanovanju niso dovoljeni.

 

Obratovalni stroški: obsegajo ogrevanje (Energetika-plin), elektriko, vodo in odvoz smeti in znašajo v povprečju mesečno cca. 200 EUR. Stavba nima upravnika, ogrevanje je urejeno na plin, plinska peč se nahaja v pralnici v kleti.

 

V bližini je celotna infrastruktura potrebna za udobno in sproščeno bivanje: 2 min hoje do LPP-ja, tržnice Šiška, 5 min hoje do OŠ Spodnja Šiška, gimnazije Šiška, Mercatorja, gostinskih lokalov, restavracij, lekarne, banke, 10 min hoje do parka Tivoli, 15 min hoje do centra, 20 min hoje do nakupovalnega središča Aleja.

Priključki:

 • Optika

 • Ogrevanje: plin, klima

 • Elektrika

 • Kanalizacija

 

Ob najemu se plača varščina v višini dveh mesečnih najemnin.

 

Vseljivo takoj po podpisu najemne pogodbe.

 

Vabljeni na ogled!

 

Cena: 1.300 EUR/mesec

Koda: R195

 

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1.300 EUR plus 22 % DDV.

Dodatno

 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija

Podobne nepremičine