Oddaja, Stanovanje, 2-sobno, Ljubljana mesto, EKO SREBRNA HIŠA

1.400 €/mesec

Opis

LJUBLJANA - BEŽIGRAD, Eko srebrna hiša, oddamo čudovito 2-sobno stanovanje z balkonom, shrambo ter parkirnim mestom v Eko srebrni hiši, pogled na Kamniško-Savinjske Alpe

 

Opis nepremičnine: Oddamo čudovito ter izredno svetlo 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v 6.nadstropju Eko srebrne hiše za Bežigradom. Stanovanje je opremljeno s popolnoma novo, kakovostno opremo višjega cenovnega razreda ter je tehnološko dovršeno, pripada pa mu tudi eno parkirno mesto v podzemni garaži.

 

Razporeditev prostorov:

 • Vstopni hodnik z veliko vgradno garderobno omaro z ogledalom

 • Dnevno-bivalni prostor z velikim panoramskim oknom iz katerega se odpira prekrasen pogled na Ljubljano, kjer se nahaja jedilna miza s stoli, TV-sprejemnik, sedežna garnitura, fotelj

 • Kuhinja s popolnoma novo, nadstandardno kuhinjsko opremo (vgradna pečica, vgradni pomivalni stroj, pomivalno korito, napa, hladilnik, kuhinjske omarice)

 • Spalnica z veliko zakonsko posteljo, veliko vgradno garderobno omaro ter velikim, zastekljenim balkonom

 • Kopalnica s kopalno kadjo, straniščno školjko ter pralnim strojem

 • Balkon: 4,3 m2

 

Stanovanje se nahaja v najsodobnejšem, varčnem, stanovanjsko-poslovnem objektu z energetsko izkaznico A1, v katerem se nahaja 128 stanovanjskih enot, 6 poslovnih enot ter garažna hiša pod objektom. Objekt stanovalcem zagotavlja varnost in diskretnost z varovanim dostopom, ima pa tudi lastno zaprto in varovano otroško igrišče.

 

Stanovanje obsega 57,2 m2 neto bivalne površine, 4,3 m2 balkona, pripada pa mu tudi shramba v izmeri 3,8 m2 ter souporaba skupnih prostorov, kot je kolesarnica.

 

Iz dnevno-bivalnega prostora in spalnice se odpira lep pogled na Ljubljano in Kamniško-Savinjske Alpe.

 

Lega stanovanja: stanovanje je orientirano proti jugu, zato je osvetljeno skozi cel dan.

Parkirišče: stanovanju pripada 1 lastniško parkirno mesto v podzemni garaži.

 

Stanovanje ima vgrajene klimatske naprave v vseh prostorih ter je opremljeno s pametnimi inštalacijami (vse je na električni pomik).

 

Obratovalni stroški: so izredno nizki, ker se stanovanje nahaja v Eko srebrni hiši v Ljubljani, ki je prvi nizkoenergetski, pasivni objekt v Sloveniji z energetsko izkaznico A1, kar pomeni, da je objekt zasnovan tako, da za svoje delovanje porabi minimalne količine energije (letna poraba energije za ogrevanje samo 8 kWh/m2). Mesečni stroški za upravnika znašajo cca. 80-100 EUR (zajemajo vodo, čiščenje skupnih prostorov, varovanje stavbe, vzdrževanje stavbe, odvoz smeti), za elektriko pa cca. 25 EUR.

 

Stanovanje zagotavlja visoko udobje bivanja v moderni arhitekturi, ki obsega premišljeno energetsko ozaveščeno razporeditev prostorov. Iz obnovljivih virov pridobiva električno energijo in vodo ter uporablja avtomatska motorizirana senčila za ohlajevanje prostorov in prezračevanje z dogrevanjem/ohlajanjem prek rekuperatorjev.

 

Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno ter je namenjeno za dolgoročni najem, željeni so resni najemniki brez domačih živali ter nekadilci. Primerno za samske, urejen par, poslovneže, diplomate.

 

Objekt se nahaja zraven mestnega obroča v bližini katerega je celotna infrastruktura potrebna za udobno in sproščeno bivanje:

Priključki:

 • Optika

 • Internet

 • Ogrevanje: toplovod, talno gretje, klima

 • Elektrika

 • Kanalizacija

 

Ob najemu se plača varščina v višini dveh mesečnih najemnin.

 

Stanovanje je vseljivo v mesecu marcu.

 

Vabljeni na ogled!

 

Koda: R3

 

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1.400,00 EUR plus 22 % DDV.

 

Dodatno

 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Lega
  Jug

Primerljive nepremičine