Prodaja, Stanovanje, 3-sobno, Ljubljana mesto, Pogled na Ljubljanski grad

395.000 €

Opis

LJUBLJANA - BEŽIGRAD, prodamo prostorno, prenovljeno, opremljeno ter svetlo 3-sobno stanovanje z balkonom, garažo in vrtom, ki se nahaja na odlični in mirni lokaciji le 15 min hoje do centra mesta, pogled na Ljubljanski grad

 

Opis nepremičnine: Prodamo prostorno, prenovljeno, opremljeno ter svetlo 3-sobno stanovanje z balkonom, garažo in vrtom, ki se nahaja v 1. nadstropju vzdrževane, staromeščanske stavbe na mirni lokaciji le 15 min hoje do centra mesta.

 

Razporeditev prostorov:

 • Vstopni hodnik-predprostor z veliko garderobno omaro

 • Velik in svetel dnevno-bivalni prostor s pogledom na Ljubljanski grad, kjer se nahajajo: sedežna garnitura, TV-sprejemnik, omarice, klubska mizica, peč na drva

 • Kuhinja z jedilnico s tehničnim prostorom in shrambo, kjer se nahajajo vse kuhinjske naprave in aparati

 • Spalnica z zakonsko posteljo in veliko vgradno garderobno omaro

 • Velika otroška soba s pogledom na Ljubljanski grad

 • Kopalnica z izhodom na balkon, kjer se nahaja tuš kabina, umivalnik, ogledalo, kopalniške omarice

 • Ločen WC

 

Stanovanje se nahaja na odlični in mirni lokaciji le 15 min hoje do centra mesta.

 

Stanovanje je vzdrževano ter je bilo sproti tudi prenovljeno (vodovodne in električne inštalacije, kopalnica, kuhinja, nova talna obloga, talno gretje v kopalnici).

 

Stanovanje obsega 93,6 m2 neto bivalne površine, 3,2 m2 balkona, pripadata pa mu tudi 2 drvarnici pod garažo v izmeri 3 in 5 m2, garaža v izmeri 16,3 m2 ter vrt v izmeri 111,0 m2.

 

V spalnicah prevladujejo visoki stropovi (2,9 m), kar daje občutek prostranosti, v drugih prostorih je strop spuščen ter ima vgradne lučke. Iz dnevno-bivalnega prostora in otroške sobe se odpira lep pogled na Ljubljanski grad.

 

Lega stanovanja: stanovanje je orientirano proti jugozahodu.

 

Parkirišče: stanovanju pripada lastniška garaža na dvorišču, kjer je prostor za parkiranje enega avtomobila.

 

V neposredni bližini je celotna infrastruktura potrebna za udobno in sproščeno bivanje: 4 min hoje do Hoferja, Gospodarskega razstavišča, gimnazije Bežigrad, banke, Severnega mestnega parka, LPP-ja, gostinskih lokalov, restavracij, 8 min hoje do Lidla, knjižnice Bežigrad, Medicinskega centra Ljubljana, vrtca Mladi rod, 12 min hoje do OŠ Bežigrad, 15 min hoje do centra mesta.

 

Obratovalni stroški: znašajo pozimi mesečno cca. 220 EUR (elektrika, plin-cca. 200 EUR, voda, odvoz smeti-cca. 20 EUR), poleti pa mesečno cca. 70 EUR, ker ni stroška ogrevanja. Ogrevanje stanovanja je urejeno na mestni plin, v prostorih so radiatorji s termostatskimi ventili, plinska peč se nahaja v tehničnem prostoru. V kopalnici je položeno talno gretje, v dnevno-bivalnem prostoru pa za posebno ugodje poskrbi peč na drva. Upravnika ni.

 

Priključki:

 

 • Optika

 • Ogrevanje: plin, elektrika, peč na drva

 • Elektrika

 • Kanalizacija

 

Stanovanje je vpisano v ZK in prosto bremen.

 

Vseljivo v juliju 2024.

 

Vredno ogleda in nakupa!

 

Vabljeni na ogled!

 

Cena: 395.000 EUR

Koda: R207

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatno

 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija

Primerljive nepremičine