Prodaja, Stanovanje, 2-sobno, Ljubljana mesto

179.000 €

Opis

ODLIČNA INVESTICIJSKA PRILOŽNOST!

 

Na izjemni lokaciji v strogem centru Ljubljane, posredujemo pri prodaji 2 sobnega stanovanja, v skupni izmeri 54,8 m2. Nahaja se v 4. nadstropju urejene stare meščanske hiše, z dvigalom in je obrnjeno na notranji atrij. Odlikuje ga veliko svetlobe, bližina mestnega dogajanja in popoln mir.

Pod stavbo, v notranjem atriju je omogočeno parkiranje osebnega vozila.

 

Sestoji iz predsobe, velike kopalnice (z banjo), dveh prostornih sob, od katerih ena služi kot spalnica, druga pa garderobnemu prostoru. Preko povezovalnega hodnika se pride do jedilnice in kuhinje. Vsi prostori imajo velika okna z zunanjimi roletami in so celo popoldne obsijani s soncem. V jedilnici je tudi okno, ki gleda v svetlobni jašek, ki bi lahko služil za montažo zunanje klimatske naprave. Stanovanje ima tudi prostorno klet.

 

Stanovanje je sicer v prvotnem stanju. Stavba je bila, po podatki GURS-a, zgrajena leta 1896.

 

Stanovanje se prodaja izključno kot investicija, saj želi lastnik v stanovanju ostati kot doživljenski najemnik. Za bivanje je pripravljen plačevati tekoče stroške.

 

ZK je urejena.

 

V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura. Ker je lokacija v samem centru mesta, na stičišču Dalmatinove in Prečne, je praktično vse, kar mesto nudi, dosegljivo na peš.

 

Lepo vabljeni na ogled in nakup!

 

Cena: 179.000 EUR

Koda: V209

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Primerljive nepremičine