Prodaja, Stanovanje, Garsonjera, Ljubljana mesto

105.000 €

CenterPrule12.8 m21965

Opis

LJUBLJANA-PRULE, prodamo svetlo in prenovljeno garsonjero s kletjo v bližini Ljubljanice, pogled na Ljubljanski grad, primerno tudi za investicijo

 

Opis nepremičnine: Prodamo svetlo in prenovljeno garsonjero s pogledom na Ljubljanski grad, ki se nahaja v 5.nadstropju vzdrževane, večstanovanjske stavbe brez dvigala na odlični lokaciji v neposredni bližini Ljubljanice.

 

Razporeditev prostorov:

 • Svetel bivalno-spalni prostor z manjšo kuhinjo iz katerega se odpira pogled na Ljubljanski grad

 • Kopalnica s kopalniško opremo (tuš kabina, straniščna školjka, umivalnik, ogledalo)

 

Stanovanje se nahaja na odlični lokaciji v bližini centra Ljubljane ter v neposredni bližini Ljubljanice in je bilo v letu 2024 popolnoma prenovljeno (vodovodne in električne inštalacije, narejena kopalnica in kuhinja, nova talna obloga, nova vhodna vrata).

 

Na večstanovanjski stavbi v kateri se nahaja stanovanje je bila leta 2016 zamenjana fasada z novo toplotno izolacijo ter nova streha. Stanovanje obsega 11,8 m2 neto bivalne površine, nima balkona pripada pa mu tudi klet v izmeri 1 m2 kot souporaba skupnih prostorov, kot je kolesarnica.

 

Iz stanovanja se odpira lep pogled na Ljubljanski grad. Prednost stanovanja je tudi, da se nahaja tik ob izhodu na teraso na strehi stavbe od koder se odpira pogled na celotno Ljubljano in okoliške hribe.

 

Lega stanovanja: stanovanje je orientirano proti jugovzhodu.

 

Parkirišče je na voljo pred stavbo in pa v okolici stavbe.

 

Stanovanje je zaradi svoje lokacije primerno tudi za investicijo.

 

V bližini je celotna infrastruktura, potrebna za udobno in sproščeno bivanje: 2 min hoje do Mercatorja, 5 min hoje do OŠ Prule, vrtca, trgovin, pošte, lekarne, sprehajalne poti ob Ljubljanici, gostinskih lokalov, 10 min hoje do centra, 20 min hoje do Ljubljanskega gradu.

 

Obratovalni stroški znašajo mesečno poleti cca. 80 (upravnik, elektrika), pozimi pa cca. 100 EUR (upravnik, elektrika), rezervni sklad znaša 5 EUR.

 

Ogrevanje stanovanja je urejeno na zemeljski plin, skupna plinska peč se nahaja v kotlovnici, ogrevanje tople vode je urejeno preko električnega bojlera.

 

Upravnik večstanovanjske stavbe: HABIT, upravljanje z nepremičninami, d.o.o.

 

Priključki:

 • Optika

 • Ogrevanje: zemeljski plin

 • Elektrika

 • Kanalizacija

 

Stanovanje je vpisano v ZK in prosto bremen.

 

Vseljivo takoj po plačilu kupnine.

 

Ogledi so zaradi zaključka prenove predvideni konec meseca junija.

 

Vabljeni na ogled!

 

Cena: 105.000 EUR

Koda R225

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatno

 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Lega
  JV

Primerljive nepremičine