Oddaja, Poslovni prostor, Pisarna, Ljubljana mesto

14 €/m2/mesec

BežigradČrnuče260 m22010

Opis

LJUBLJANA – ČRNUČE; reprezentativna poslovna stavba

 

Posredujemo pri oddaji poslovnega prostora, ki se nahaja v poslovni stavbi v industrijsko poslovni coni Črnuče. Cono odlikuje dobra prometna povezava z centrom mesta, hkrati pa se naslanja na mestno obvoznico in s tem na avtocestni sistem. Mikrolokacija je odlična, saj se nahaja ob eni glavnih mestih vpadnic, neposredno ob Šlandrovi cesti. Prav tako omogoča mirno poslovanje, saj je poslovna stavba orientirana tako, da omogoča pogled na zeleno cono proti Savi in Ljubljani.

 

Na voljo je poslovni prostor v prvem nadstropju, ki meri 260m2. Poslovni prostor ima svojo lastno server sobo, kuhinjo in 2x lastne sanitarije. Trenutno je poslovni prostor razdeljen na večjo in manjšo sejno sobo, recepcijo/tajništvo, nekaj manjših pisarn (1-2 pisalni mizi) ter nekaj večjih pisarn in večji open-space prostor.

 

Možen je najem parkirnih mest.

 

 

Cena: 14,00€/m2

Koda: G258

 

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 3.640 EUR plus 22 % DDV.

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Primerljive nepremičine