Prodaja, Hiša, Dvojček, Ljubljana okolica

255.000 €

ŠkofljicaGradišče nad Pijavo Gorico149.11 m22023

Opis

ŠKOFLJICA, GRADIŠČE – DVOJČEK - NOVOGRADNJA

 

V idiličnem in urejenem naselju Gradišče nad Pijavo gorico, v objemu narave ter s prekrasnim razgledom in okoliško hribovje in Krim, prodamo enoto B1 dvojčka etažnosti K+P+M, ki je zgrajena do III. podaljšane gradbene faze.

Zgrajena sta dva tlorisno enaka dvojčka, ki se med seboj stikata, posamezni enoti znotraj objekta pa sta enaki oziroma zrcaljeni.

Dvojčka sta bila zgrajena leta 2023.

 

Enota B1 v bruto izmeri 149,11 m2, od tega 134,44 m2 bivalne površine in 14,67 m2 balkon, vam nudi obilo udobja in zasebnosti, tako znotraj kot tudi zunaj na vrtu. Premišljena tlorisna razporeditev, spalni del in kopalnici so ločeni od dnevnih prostorov, prostoren in svetel dnevni prostor z balkonom pa je prostor, na katerem boste lahko preživljali sončne popoldneve in prijetne večere.

 

V kletni etaži se nahaja predprostor, tehnični prostor, pralnica ter stopnišče z garderobo.

Pritlična etaža obsega hodnik, dnevno bivalni prostor s kuhinjo in izhodom na balkon, spalnico, dnevni WC ter kopalnico.

V mansardi se nahaja glavna spalnica, dodatna soba ter kopalnica.

 

Hiša bo izdelana in opremljena z materiali višjega cenovnega razreda, ogrevanje bo na toplotno črpalko, internet optika.

 

Oprema:

Višina stropov 2,70 m;

Okna in vrata PVC proizvajalca MIK Celje;

Debelina izolacije 16 cm;

Opečnata kritina;

Predpriprava za klimo in rekuperacijo;

Urejena okolica z asfaltom in travno zasaditvijo.

 

Enota bo imela dva parkirna mesta pod sekundarnim kubusom objekta. Ob zahodnem robu parcele so hkrati predvidena še štiri parkirna mesta z bočnim parkiranjem, namenjena kratkotrajnemu parkiranju oziroma gostom, in sicer po eno parkirno mesto za vsako enoto.

 

Skupne površine oziroma dovoz bodo urejena in asfaltirane, zelene površine bodo zatravljene ter zasajene z avtohtoni drevesi in grmičevjem.

 

Objekt se nahaja na mirni in sončni lokaciji. V bližini je veliko zelenih površin za preživljanje prostega časa v naravi, prav tako pa lokacija omogoča hiter dostop do vse potrebne infrastrukture za udobno bivanje.

 

Na željo kupca je možno tudi dokončati enote »na ključ«.

 

Cena: 255.000 EUR z DDV do III. gradbene faze

Koda: L293

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Primerljive nepremičine