Prodaja, Stanovanje, 2-sobno, Hrvaška

120.000 €

Medulin39.03 m22025

Opis

HRVAŠKA, ISTRA, MEDULIN, LOKVE, prodamo novozgrajeno 2-sobno stanovanje s teraso in parkirnim mestom, ki se nahaja v 2.nadstropju urbane vile s 5 enotami le 15 min hoje do morja, primerno tudi za turistično oddajanje

 

Opis nepremičnine: Prodamo novozgrajeno 2-sobno stanovanje s teraso in parkirnim mestom, ki se nahaja na mirni in zeleni lokaciji le 15 min do morja. V bližini se nahaja tudi Medulinska lokva, ki je kot nekakšen centralni park sredi urbanega območja in je znana po svoji biotski raznovrstnosti.

 

Stanovanje bo izdelano na ključ, kar pomeni, da si kupec priskrbi samo še opremo. Predviden rok zaključka gradnje je maj 2025.

 

Razporeditev prostorov:

- Vstopni hodnik-predsoba

- Dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico

- Spalnica

- Kopalnica

- Terasa

 

Stanovanje je izredna priložnost tudi za turistično oddajanje, saj se nahaja le 15 min hoje od morja v priljubljeni hrvaški Istri.

 

Parkirišče: stanovanju pripada eno parkirno mesto na dvorišču.

 

V bližini je celotna infrastruktura, potrebna za udobno in sproščeno bivanje, saj se v bližini nahajajo gostinski lokali, trgovine, rekreacijske površine, plaža.

 

Zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen.

 

Vseljivo po dogovoru.

 

Vabljeni na ogled!

 

Cena: 120.000,00 EUR

Koda: R232

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatno

  • Dodatno
    Terasa
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Klima

Primerljive nepremičine