Prodaja, Stanovanje, 3-sobno, Ljubljana mesto

330.000 €

Moste-PoljeŠtepanjsko naselje81.5 m21975

Opis

LJUBLJANA-ŠTEPANJSKO NASELJE, prodamo prostorno, opremljeno ter svetlo 3-sobno stanovanje z balkonom in kletjo, ki se nahaja v mirnem in zelenem okolju v bližini Ljubljanice, pogled na Golovec

 

Opis nepremičnine: Prodamo prostorno, opremljeno ter svetlo 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v 2.nadstropju, vzdrževane, večstanovanjske stavbe brez dvigala v mirnem in zelenem okolju v bližini Ljubljanice.

 

Razporeditev prostorov:

 • Vstopni hodnik-predsoba z garderobno omaro

 • Velik in svetel dnevno-bivalni prostor, kjer se nahajata sedežna garnitura, TV-sprejemnik

 • Večja spalnica z zakonsko posteljo, garderobno omaro in TV-sprejemnikom

 • Manjša spalnica z delovnim kotičkom, sedežno garnituro in TV-sprejemnikom

 • Kuhinja z jedilnico, kjer se nahajajo: pomivalno korito, štedilnik, hladilnik in zamrzovalnik, pomivalni stroj, kuhinjske omarice, jedilna miza s stoli

 • Kopalnica, kjer se nahaja kopalna kad, straniščna školjka, umivalnik, ogledalo, kopalniška omarica, pralni in sušilni stroj

 • Ločen WC

 

Stanovanje se nahaja na odlični, mirni in zeleni lokaciji v bližini Ljubljanice. Iz balkona in oken se odpira lep pogled na zelene površine okoli stavbe in pa Golovec. Stanovanje se prodaja opremljeno.

 

Stanovanje je redno vzdrževano in je bilo delno prenovljeno:

- pred cca. 7 leti: nova okna, novi radiatorji

- pred cca. 15 leti: kopalnica, stranišče, vodovodne inštalacije

 

Stanovanje obsega 73,4 m2 bivalne površine, 4,4 m2 balkona, pripada pa mu tudi klet v izmeri 3,7 m2 kot tudi souporaba skupnih prostorov kot je kolesarnica.

 

Na večstanovanjski stavbi v kateri se nahaja stanovanje je bila leta 2005 zamenjana streha, jeseni 2024 ali spomladi 2025 pa je načrtovana prenova fasade.

 

Lega stanovanja: stanovanje je orientirano proti jugu (dnevno-bivalni prostor z balkonom, kuhinja z jedilnico) in severu (spalnici).

 

Parkirišče: parkiranje je na voljo na parkiriščih pred stavbo in pa v okolici stavbe.

 

V neposredni bližini je celotna infrastruktura potrebna za udobno in sproščeno bivanje: 5 min hoje do Ljubljanice, OŠ Karla Destovnika-Kajuha, Tuša, gostinskih lokalov, LPP-ja, 8 min hoje do vrtca Otona Zupančiča, Lidla, Mercatorja, 5 min vožnje do AC priključka.

 

Obratovalni stroški: znašajo v povprečju pozimi do cca. 220 EUR, poleti pa do cca. 180 EUR, rezervni sklad znaša 75 EUR (odplačevanje fasade).

 

Upravnika večstanovanjske stavbe: STANDOM ENGINEERING OTRIN, gospodarjenje in vzdrževanje stanovanjskih hiš d.o.o.

 

Priključki:

 

 • Optika

 • Ogrevanje: toplovod

 • Elektrika

 • Kanalizacija

 

Stanovanje je vpisano v ZK.

 

Vseljivo po dogovoru.

 

Vredno ogleda in nakupa!

 

Vabljeni na ogled!

 

Cena: 330.000,00 EUR

 

Koda: R234

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatno

 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija

Primerljive nepremičine