Oddaja, Soba, Dvoposteljna, Ljubljana mesto

300 €/mesec

Vič-RudnikVič66.4 m21977

Opis

LJUBLJANA-VIČ, Tbilisijska, oddamo posteljo v dvoposteljni sobi v prenovljenem ter opremljenem 3-sobnem stanovanju v bližini Centra Vič

Opis nepremičnine: Oddamo posteljo v dvoposteljni sobi v prenovljenem ter opremljenem 3-sobnem stanovanju, ki se nahaja v 1.nadstropju vzdrževane, večstanovanjske stavbe na mirni in zeleni lokaciji v bližini Centra Vič.

Razporeditev prostorov:

 • Vstopni hodnik z garderobno omaro

 • 3 sobe (dve dvoposteljni sobi in ena enoposteljna soba)

 • Kuhinja z jedilnico

 • Kopalnica s kopalniško opremo

 

Stanovanje se nahaja na mirni in zeleni lokaciji in se oddaja opremljeno. Oddaja se ena postelja v dvoposteljni sobi, najemnik ima ostale prostore (hodnik, kuhinja, kopalnica) stanovanja v souporabi z ostalimi stanovalci. V sobi se nahajata dve enojni postelji, dve garderobni omari ter dve pisalni mizi.

Cena najema postelje v dvoposteljni sobi je 300 EUR za eno osebo z vključenimi stroški.

Stanovanje je bilo leta 2014 popolnoma prenovljeno.

Na večstanovanjski stavbi v kateri se nahaja stanovanje je bila leta 2018 zamenjana streha in prenovljena fasada z novo toplotno izolacijo.

Stanovanje obsega 62,6 m2 neto bivalne površine, 3,8 m2 balkona, pripada pa mu tudi klet v izmeri 3,2 m2 ter souporaba skupnih prostorov kot je kolesarnica.

 

Lega stanovanja: stanovanje je orientirano proti jugovzhodu.

Parkirišče: na parkirišču pred stavbo, kjer so parkirna mesta za stanovalce.

Stanovanje je namenjeno za dolgoročni najem in se oddaja resnim in skrbnim najemnikom. Primerno za posameznike, študente. Kajenje in domače živali v stanovanju nista dovoljena.

Stanovanje se nahaja neposredno ob celotni infrastrukturi, potrebni za udobno in sproščeno bivanje: 2 min hoje do LPP-ja, Mercatorja, vrtca Viški gaj, OŠ Vič, Centra Vič, gostinskih lokalov, 10 min hoje do ZD-Ljubljana Vič, Hoferja, Merkurja, Veterinarske fakultete, Študentskih domov, Dijaškega doma Vič, 5 min hoje do PST.

Obratovalni stroški so vključeni v ceno najemnine.

Upravnik večstanovanjske stavbe: GOSPODAR upravljanje stanovanj in stanovanjskih hiš, zaključna dela v gradbeništvu, trgovina in inženiring, d.o.o. Ljubljana

Priključki:

 • Optika

 • Ogrevanje: toplovod

 • Elektrika

 • Kanalizacija

Ob najemu se plača varščina v višini ene mesečne najemnine (250 EUR).

Vabljeni na ogled!

Cena: 300 €/mesec/oseba

Koda: R237

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 300 EUR plus 22 % DDV.

Dodatno

 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija

Primerljive nepremičine