Oddaja, Soba, Dvoposteljna, Ljubljana mesto

250 €/mesec

BežigradBežigrad55.8 m21960

Opis

LJUBLJANA-BEŽIGRAD, pri Plavi laguni, oddamo posteljo v dvoposteljni sobi v prenovljenem ter opremljenem 3-sobnem stanovanju

Opis nepremičnine: Oddamo posteljo v dvoposteljni sobi v prenovljenem ter opremljenem 3-sobnem stanovanju, ki se nahaja v 5.nadstropju vzdrževane, večstanovanjske stavbe brez dvigala v neposredni bližini Plave lagune.

Razporeditev prostorov:

 • Vstopni hodnik

 • 3 sobe (dve dvoposteljni sobi in ena enoposteljna soba)

 • Kuhinja z jedilnico

 • Kopalnica s kopalniško opremo

 

Stanovanje se nahaja na mirni lokaciji in se oddaja opremljeno. Oddajata se ena postelja v dvoposteljni sobi, ki se nahaja na galeriji sobe. Najemnik ima ostale prostore (hodnik, kuhinja, kopalnica) stanovanja v souporabi z ostalimi stanovalci. V sobi se nahajata dve enojni postelji, dve garderobni omari ter dve pisalni mizi.

Cena najema postelje na galeriji v dvoposteljni sobi je 250 EUR/mesec za eno osebo, obratovalni stroški niso vključeni v ceno.

Stanovanje je bilo leta 2022 popolnoma prenovljeno.

Stanovanje obsega 55,8 m2 neto bivalne površine, nima balkona, pripada pa mu tudi klet ter souporaba skupnih prostorov kot je kolesarnica.

 

Lega stanovanja: stanovanje je orientirano proti jugozahodu.

Parkirišče: na parkirišču pred stavbo, kjer so parkirna mesta za stanovalce.

Stanovanje je namenjeno za dolgoročni najem in se oddaja resnim in skrbnim najemnikom. Primerno za posameznike, študente. Kajenje in domače živali v stanovanju nista dovoljena.

Stanovanje se nahaja neposredno ob celotni infrastrukturi, potrebni za udobno in sproščeno bivanje: 3 min hoje do LPP-ja, banke, gostinskih lokalov, ZD Ljubljana-Bežigrad, dm-a, Mercatorja, 5 min hoje do gimnazije Bežigrad, UE Ljubljana, Hoferja, 8 min hoje do Severnega mestnega parka, 20 min hoje do centra mesta.

Upravnik večstanovanjske stavbe: SPL LJUBLJANA d.d., poslovanje z nepremičninami in inženiring


 

Priključki:

 • Optika

 • Ogrevanje: toplovod

 • Elektrika

 • Kanalizacija

Stanovanje je takoj vseljivo.

Ob najemu se plača varščina v višini ene mesečne najemnine (250 EUR).

Vabljeni na ogled!

Koda: R238

Cena: 250 /mesec/oseba

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 250 EUR plus 22 % DDV.

Dodatno

 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija

Primerljive nepremičine