Uspešno kupljen nov in prečudovit dom. Žena srečna, otroci srečni,…vsi veseli in zadovoljni da smo pod novo streho v tako kratkem času.

 

Igor in družina.

Pozdravljeni,

z nepremičninsko agencijo Royal Nepremičnine smo sodelovali pri nakupu hiše in že ob samem ogledu sva dobila vtis, da je gospa Veronika Lemut zanesljiva nepremičninska agentka, kar se je v nadaljevanju več kot potrdilo. V Sloveniji je mnogo agentov, vendar “ločiti zrno od plevela” pa se izkaže pri poslih, kjer pride do komplikacij zaradi nekih zunanjih dejavnikov. V našem primeru smo na eni strani trčili ob občinske birokratske ovire, na drugi strani pa je tudi banka pričakovala določene informacije. Za naju sicer vse to ni bilo presenečenje, saj sva bila o tem obveščena pred nakupom, vendar da je do realizacije posla dejansko prišlo, pa gre zahvala predvsem gospe Veroniki, ki je s svojo vztrajnostjo in potrpežljivostjo vodila celotno zadevo, bila zmeraj na voljo za dodatna pojasnila ter nas o vsem skupaj vedno ažurno obveščala. Še enkrat hvala vam za vašo prijaznost, srčnost ter profesionalen odnos pri vodenju celotne te naše zgodbe, kar je botrovalo, da sva na koncu postala lastnika tako željene hiše. Ostalim nepremičninskim agencijam ste vsekakor lahko zgled posrednika, ki svoje delo opravlja odgovorno in v zadovoljstvo vseh vpletenih. V kolikor bomo v bodoče ponovno potrebovali tovrstne storitve, se zagotovo obrnemo na vas.

Lep pozdrav, Jan in Nina

Odlična posredniška hiša
Moje iskušnje z Royal Invest d.o.o. so kot rečeno odlične. Najbolj pomembno zame je bilo najprej da so mi pomagali urediti vso potrebno dokumentacijo. Nato so hitro in uspešno prodali nepremičnino za polno ceno. Vse je potekalo sproščeno in po dogovorih. Sodelovala sem z Sabino Hribrnik in Tamaro.

T. Logar