O nas

Smo agencija, ki že od leta 2004 nudi svojim strankam kakovostne in celostne storitve, povezane z nepremičninami. Smo ena vodilnih agencij tako v Ljubljani kot širše, z bonitetno oceno A+, na kar smo vsekakor ponosni. Naše stranke so tako fizične kot pravne osebe in za vsako se potrudimo po svojih najboljših močeh. Delujemo predvsem na področju Ljubljane in okolice, ter v Hrvaški Istri in Dalmaciji.

Skozi vsa leta delovanja smo dokazali, da smo visoko strokovna in zaupanja vredna agencija, ki lahko izpelje tudi najkompleksnejše nepremičninske posle. Našo ekipo sestavlja kar 10 licenciranih agentov, ki so strokovni, natančni, prijazni in pripravljeni našim  strankam nuditi profesionalne storitve pri prodaji, nakupu, oddaji ali najemu vse vrst nepremičnin, kot so hiše, stanovanja, poslovni prostori za pisarniško, skladiščno ali proizvodno dejavnost, oziroma zemljišča tako za individualno, kot tudi poslovno gradnjo.

Naši poslovni prostori se nahajajo v srcu Ljubljane, na prestižni lokaciji, kjer nas najdete vsak delovnik med 8 in 17 uro, za svoje stranke pa smo dosegljivi tudi izven delovnika in med vikendi. Oglede nepremičnin organiziramo tudi v pozno popoldanskem ali večernem času, po potrebi pa tudi čez vikend ali ob praznikih. Svoj delovni čas praviloma prilagajamo razpoložljivemu času naših strank.

Dobri odnosi z našimi strankami so naš uspeh. Vsako stranko želimo dobro spoznati. Zanima nas način razmišljanja, kakšne so njene želje, potrebe in nenazadnje tudi proračun s katerim razpolaga. Le na tak način lahko najdemo zares najboljšo in najprimernejšo rešitev za strankine potrebe, na nepremičninskem področju.

Kaj vse lahko storimo za vas?

  • Ker je zelo priporočljivo nepremičnino pred prodajo lepo urediti, očistiti in stilsko pripraviti, vam lahko pri tem pomagamo z nasveti in ekipo, ki to lahko stori namesto vas.
  • Da bi tako urejeno nepremičnino čim bolje predstavili novim lastnikom, lahko poskrbimo za profesionalne fotografske posnetke, ki jo na najboljši način predstavijo. Lepi posnetki odražajo spoštovanje do kupca in ne nazadnje do agencije, saj na ta način lažje profesionalno vodi postopek prodaje.
  • Naš univerzitetni diplomiran pravnik sledi aktualnemu gibanju cen, zato smo agenti ves čas obveščeni o trenutni situaciji, kar pomeni, da lahko svojim strankam vedno posredujemo natančne in sveže podatke in ji pomagamo pri vrednotenju nepremičnine, ki jo želi oddati ali prodati.
  • Prav tako sodelujemo s številnimi bankami, ki za naše stranke uredijo kakovostno in ugodno financiranje, s konkurenčnimi obrestnimi merami.
  • Za vas lahko opravimo tudi vse potrebne storitve in svetovanja v zvezi z zemljiško knjigo, notarskimi storitvami, izvedenskimi mnenji ali cenitvami nepremičnin za potrebe bančnih hipotek, zavarovanj, dedovanj, …

Tako prodaja, kot nakup sta za marsikoga enkratni življenski dogodek, zato je še toliko bolj pomembno, da ga zaupate profesionalnim, odgovornim in izkušenim agentom, ki vas bodo zanesljivo pripeljali skozi ves postopek.

Veseli bomo vašega klica!

+ 386 (0) 51-363-630

Rojal invest d.o.o.

Dalmatinova 10, 1000 Ljubljana
T 01 300 73 70
M 051 36 36 30
royal@royal-nepremicnine.com