Prodaja, Hiša, Samostojna, Ljubljana mesto

1.050.000 €

Opis

LJUBLJANA – VEVČE – Kašelj

 

Na odlični lokaciji, v naselju enodružinskih samostojnih hiš, posredujemo pri prodaji samostojne razkošne družinske vile, s preko 260 m2 bivalne površine, v treh etažah. Hiša je odmaknjena od mestnega hrupa, obdana z urejenimi enodružinskimi hišami in zelenjem. Ulica, ki vodi mimo hiše je namenjena izključno lokalnemu prometu sostanovalcev.

 

Družinska vila je negovana in skrbno vzdrževana, še posebej pa jo odlikujejo sodobne rešitve, kot je talno gretje v vseh etažah, ogrevanje s toplotno črpalko, lokalnim prezračevanjem, žaluzijami Medle tip Krater Z-90 na električni pogon, z daljinskim upravljanjem za vsa okna in izhode na terase. Na vseh oknih in izhodnih steklenih površinah so vgrajeni komarniki.

V pritličju, 1. in 2. nadstopju je za vse prostore predvidena tudi klima, za katero je vsa instalacija že pred pripravljena. Terasa na vrhu hiše, ki ima ravno streho, je pohodna, velika je cca 60 m2 in trenutno služi razvajanju v prostornem, sodobnem jacuzziju, saj je dovolj visoko, da do nje ne sežejo pogledi radovednih sosedov.

 

V pritličju vile se nahajajo vhodna veža, dnevno stranišče s tušem, pisarna z izhodom na zelenico, velik dnevno bivalni prostor, kjer je sodobna kuhinja, velika jedilnica in dnevna soba. Prostor krasi tudi klasičen kamin, ki lepo služi bodisi za romantiko ali pa dodatno ogrevanje v prehodnem obdobju.

 

V 1. nadstropje se dostopa preko konzolnih stopnic, ki so prav tako kot ostale talne površine, obložene s klasičnim kvalitetnim parketom. V tem nadstropju se poleg velike družinske kopalnice in sanitarij, nahajajo štiri razkošne sobe, vsaka s svojim balkonom, od katerih so tri namenjene mladini, ena, ki ima tudi svojo kopalnico in garderobno sobo, pa je glavna spalnica za starše.

 

V 2. nadstropju se nahaja velik prostor, ki trenutno služi družinski telovadnici, na pohodni terasi pa se nahaja jacuzzi, ki je namenjen razvajanju.

 

Vilo obdaja lepo negovana zelenica, na katero se dostopa na več načinov. Ob izhodu iz dnevnega prostora nas pričaka velika, udobna vrtna sedežna garnitura, ki je varno spravljena pod nadstreškom in vas zakrije pred sončno pripeko ali dežjem.

 

Na robu zemljišča, ki je obdano z ograjo nastaja tudi nova letna kuhinja, ki bo stanovalcev nudila še dodatne možnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa.

 

Skupna kvadratura zemljišča na katerem stoji vila znaša 548m2 in sestoji iz dveh parcel. Na večji parceli, v velikosti 401 m2 se nahaja vila in pokriti del s pergolo, na drugi manjši v velikosti 147m2 pa nastaja nova letna kuhinja.

 

Vsa infrastruktura je dovolj blizu in ob enem dovolj daleč, da naselje individualnih hiš ostaja mirno in dostopno le stanovalcem.

 

Zemljiška knjiga je urejena.

Vsa gradbena dokumentacija je urejena in je na voljo novim lastnikom.

 

Interesente vabimo, da nas pokličejo, da bi se dogovorili za termine ogledov.

 

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!

 

Cena: 1.050.000 EUR

Koda: V211

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki bodo nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Toplotna črpalka

Primerljive nepremičine