House, Detached, Savinja Statistical Region, CELJE – Zagrad, Stegujev hrib, prodamo zazidljivo posest s starejšo hišo, potrebno celovite prenove

47.000 €

Description

Na mirni zeleni lokaciji, pod celjskim gradom, Zagrad, Stegujev hrib, posredujemo pri prodaji zemljišča oziroma samostojne hiše (P+1+M) iz leta 1870, ki potrebuje celovito prenovo. Vsaka od bivalnih etaž je velika cca 60 m2. Enota stoji na zemljišču v velikosti 250 m2, površina tlorisa stavbe na parceli pa meri 111 m2.

 

Hiša sestoji iz:

- pritlične etaže, kjer so prostori namenjeni vhodni veži, kuhinji, sobi, stopnišču …

- nadstropja, kjer se nahajajo dve (2) spalnici in kopalnica ….

ter

- podstrehe, kjer je odprt enoten prostor.

 

Hiša je že več let nenaseljena, ima pa večino priključkov (elektrika, voda, … ) in hišno številko. Priklopa na kanalizacijo ni.

Posest sestoji iz več manjših in večjih parcel, od katerih je 675 m2 zazidljivega zemljišča, 300 m2 pa predstavlja kmetijsko zemljišče.

Dovozna cesta je asfaltirana, v delu, ki vodi do hiše, pa je tlakovana.

Neposredna okolica je neurejena, saj je zemljišče močno zaraščeno, hiša pa je skrita med krošnjami in grmovjem.

 

Trenutno je dostop s strani, ki jo predlaga Garmin, precej otežen, saj naselje priklapljajo na kanalizacijo in so zato vse ceste v izjemno slabem stanju. Priporočamo dostop iz grajske smeri, kjer so ceste urejene.

 

Streha hiše je bila obnovljena leta 1974, sicer pa so lastniki v letu 1975 prenavljali tudi vodovodne instalacije, katerih trenutno stanje bi bilo potrebno temeljito preveriti.

 

Lokacija posestva je primerna za udobno in kvalitetno bivanje, saj ta predel mesta Celje postaja vedno bolj popularen med občani, ker je dovolj umaknjen iz mestnega vrveža in vendar dovolj blizu, da si v središču dogajanja v nekaj minutah.

 

Zemljiška knjiga je urejena in prosta bremen.

 

Za več informacij nas pokličite. Lepo vabljeni na ogled in nakup!

 

Cena: 47.000 EUR

Koda: V201

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Additional

  • Connectors
    Electricity Water
  • Side
    South West

Similar Properties